Mojović i Adžem pred potpisom za Olimpik

Čeka se zvanična potvrda

Mojović i Adžem pred potpisom za Olimpik · Saznajemo

E. Čaušević

Olimpik je danas u svoje redove doveo mladog golmana Tarika Abdulahovića koji je napustio Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Sarajevski klub želi ove sezone da se vrati u Premijer ligu BiH i na dobrom su putu jer su prvi i Prvoj ligi FBiH. Olimpik će u narednom periodu dovesti još nekoliko pojačanja, a na meti je nekoliko zanimljivih imena.

Kako saznaje SportSport.ba pred potpisom za Olimik nalaze se Nikola Mojović i Muamer Adžem. Mojović je slobodan igrač nakon što je napustio Zvijezdu iz Gradačca, a ranije je sarađivao sa Darkom Vojvodićem u Borcu.

Mojović i Vojvodić se jako dobro poznaju i novom treneru Olimpika nije bilo teško da ga uvjeri da dođe na Otoku. Također, sve s klubom je dogovorio i Adžem koji stiže iz Goražda na poziciju štopera koja je bila problem za Vukove u prvom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Oni su s Olimpikom sve dogovorili i očekuje se da u narednim danima sarajevski klub ozvaniči dolazak novih igrača.

Top Komentari

adaStolac
Filijala zna se cija, vjerovatno ce na grbavici igrati domace utakmice
1 1
Fuke
Vidimo se slj sezone na otoku da vas ****mo. Forza VELEZ !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi