Momak pred kojim drhti Francuska od naredne sezone u Bayernu?
Fantastični ofanzivac je jednostavno eksplodirao. Igra čudesno i djeluje posve nezaustavljivo za protivničke odbrane (Foto: EPA)

Nicolas Pepe pojačava Bavarce?

Momak pred kojim drhti Francuska od naredne sezone u Bayernu?

M. Šljivak

Minhenski Bayern ima velike planove za narednu sezonu.

Sportski direktor bavarskog velikana Hasan Salihamidžić dobio je težak zadatak da stvori što jači i bolji tim, a za to će imati neograničena sredstva na raspolaganju.

Salihamidžić je već doveo Benjamina Pavarda, koji će se ekipi pridružiti tokom ljeta, Lucas Hernandez je velika želja i sa njim se već dugo pregovara, a napad je jači za talentovanog Janna-Fietea Arpa.

Međutim, veliko pojačanje u napadu tek treba da bude dogovoreno. Prema navodima Kickera, Bavarci spremaju ponudu za fantastičnog napadača Lillea Nicolasa Pepea.

Radi se o 23-godišnjem fudbaleru iz Obale Slonovače koji je u posljednje dvije sezone eksplodirao. Igra zaista fantastično te je privukao veliku pažnju velikana.

Bayern ga silno želi u svojim redovima. Izvjesno je da će poslati ponudu za njega tokom ljeta, ali će imati zaista veliku konkurenciju.

Pepe navodno ima veliki broj ponuda. Interes pokazuju Barcelona, Manchester United i Arsenal pa je pred Salihamidžićem i Bayernom zaista težak zadatak

Ove sezone Pepe je odigrao ukupno 28 utakmica u svim takmičenjima i ima zaista fenomenalnu statistiku od 17 golova i 11 asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije nikakvo čudo što pred njim drhte defanzivci u Francuskoj, ali će vjerovatno već naredne sezone odahnuti, jer pred Pepeom je veliki transfer.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti