Monaco odbio i Liverpoolovu ponudu za Mbappea
Foto: EPA

Ponudili su premalo

Monaco odbio i Liverpoolovu ponudu za Mbappea

Napadač Monaca Kylian Mbappe zaludio je evropske velikane fantastičnim partijama koje je pružao u sezoni u kojoj je njegov klub osvojio titulu u Francuskoj.

Na adresu Monaca su već stigle i neke ponude, koje su za sada odbijene. Mbappea je tražio Real Madrid, a Sky Sports javlja da se u utrku uključio i Liverpool koji je za njega poslao zvaničnu ponudu 'tešku' 75 miliona eura.

Međutim, Monaco je odbio i tu ponudu i još jednom pokazao da nema namjeru pod svaku cijenu prodavati svog dragulja, za kojeg će navodno tražiti 100 miliona eura. Hoće li se Redsi javiti s nekom izdašnijom ponudom, još uvijek nije poznato.

Osamnaestogodišnji Kylian Mbappe je ove sezone odigrao 43 utakmice za Monaco, postigao je 26 golova i 14 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mbappe je sasvim očekivano osvojio i nagradu za najboljeg mladog igrača francuske Ligue 1 za sezonu 2016/2017.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi