Monaco želi Perišića, ali drugi klub smatra da ima asa u rukavu kojim će ga nagovoriti da potpiše
Perišić je na meti mnogih klubova

Hrvat je na izlaznim vratima Intera

Monaco želi Perišića, ali drugi klub smatra da ima asa u rukavu kojim će ga nagovoriti da potpiše

S. Pašalić

Prema navodima italijanskih medija, Ivan Perišić se nalazi na meti Monaca.

Francuski klub je pokazao interes za igrača Intera nakon što ga je trener Antonio Conte praktično otpisao i vidi u njemu zamjenu za Keitu Baldea.

Conte je prije nekoliko dana rekao kako se Perišić ne uklapa u njegov tim, a iako je odigrao 78 minuta protiv Juventusa, nije imao neki poseban učinak.

Nekoliko italijanskih medija je danas prenijelo informaciju kako je Perišić na radaru Monaca, iako je njegova želja da ode u Premier ligu.

Ipak, iako je trenutna cijena 30-godišnjeg Hrvata 30 miliona eura, Inter za njega želi dobiti 40 miliona što bi mogao biti problem za mnoge klubove koji ga žele.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je i Valencia ušla u utrku za Perišića i smatra da može pobijediti s obzirom da igraču Intera može ponuditi igranje u Ligi prvaka naredne sezone.

Perišić je 2015. godine stigao iz Wolfsburga u Inter za 19 miliona eura i od tada je odigrao 163 utakmice za Nerazzure i postigao je 40 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi