Monchi: Bolje Šahtar nego Sevilla

Monchi: Bolje Šahtar nego Sevilla

E. Škorić
Teme:

Sportski direktor Rome Mochi zadovoljan je činjenicom da u osmini finala igraju protiv Šahtara.

Roma je izbjegla neke žešće rivale, mada je i Šahtar ekipa s kojom će voditi žestoku bitku za četvrtfinale.

"Da li bi Sevilla bila bolja? Rekao sam prije žrijeba da ne bih volio Sevillu, dobili smo Šahtar pa vidjet ćemo kako ćemo se nositi s njima", kazao je Monchi.

"Moramo godinu završiti na najbolji način, čeka nas dosta teških utakmica, a onda ćemo u januaru razmišljati o Ligi prvaka i onome što nas čeka u 2018. godini. Transferi kreću od 2. januara, možda se nešto i promijeni", dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Istakao je da je, unatoč nuli u Veroni protiv Chieva, zadovoljan mentalitetom ekipe i trenera Eusebia Di Francesca, koji je izuzetno optimističan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije