Kiks Rome, Džeko ušao u 65. minuti

Serija A

Kiks Rome, Džeko ušao u 65. minuti

E. Škorić, foto: EPA
Teme:

Nogometaši Rome osvojili su samo bod u gostima kod Chieva u Veroni (0:0) u susretu 16. kola Serije A.

Roma je u Veroni tražila novu pobjedu kako bi zadržala korak za vodećim ekipama u borbi za Scudetto, no na kraju je na teškom gostovanju kod uvijek neugodnog Chieva osvojila samo jedan bod.

Trener Eusebio Di Francesco je rizikovao, ostavio je Džeku, Perottija, Florenzija... na klupu i čini se da je pogriješio. Dao im je da odmore, ali na kraju bez pojedinih prvotimaca Roma nije uspjela zabiti gol.

Džeko je ušao u posljednjih 25 minuta, ali ni on nije uspio da izvuče Romu, koja jeste bila bolja i opasnija, no Sorentino je bio siguran na golu Chieva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je sada sa 35 bodova ostala na četvrtom mjestu, ali ima pet bodova manje od vodećeg Intera, dok je Chievo sa 21 bodom na 10. mjestu.

Serija A, 16. kolo:
Chievo - Roma 0:0

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seno
Još dugo će Roma žaliti za Salahom, bez njega su drugi tim, neubjedljiv, danas bezopasan. ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi