Monchi napušta Romu, nova destinacija - London
Monchi se proslavio u Sevilli, u Romi baš i ne

Radit će u Arsenalu

Monchi napušta Romu, nova destinacija - London

Edmir Škorić

Monchi će nakon Seville i Rome po svemu sudeći karijeru sportskog direktora nastaviti u Arsenalu.

Calciomercato je objavio kako će londonski Arsenal ubrzo imenovati Monchija za svog sportskog direktora.

Pedesetogodišnji Italijan je inače dobar prijatelj sa Unaijem Emeryjem s kojim je radio u Sevilli, a njih dvojica najvjerovatnije će sarađivati i na Emiratesu od naredne sezone.

Monchi će za dva miliona funti odštetne klauzule napustiti Romu i preći u Arsenal. Iako je u prošlosti imao dobrih transfera, u Romi se baš i nije proslavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekadašnji golman je prethodno otkrio Ivana Rakitića, Sergija Ramosa, Danija Alvesa...

Ostaje da vidimo koliko Monchi može doprinijeti poboljšanju Arsenalove igre i rezultata, a svakako će Monchi biti u situaciji da bira nova pojačanja i otkriva vrhunske igrače za Topnike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Čovjek je ostavio u Romi samo islužene igrače(Fasio,Nzonzi,Kolarov,Peroti,Derosi) i glupane (Santon,Florenci ,Manolas,Šik).Jednostavno-unazadio klub,pa se sada pitaju što Džeko uvjek ne zabija. S KIM ?
3 1
Dzemil18
Otkrio Sergia Ramosa u vlastitom podmlatku? Jašta je...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi