Monchi nije uspio dovesti Malcoma, ali ima spremnu zamjenu

Cuadrado stiže u Rim?

Monchi nije uspio dovesti Malcoma, ali ima spremnu zamjenu

Sportski direktor Roime Monchi još uvijek je aktivan na transfer tržištu i pokušava dovesti još jednog krilnog fudbalera.

Nakon što je propao posao sa Brazilcem Malcomom koji je na kraju završio u Barceloni, Monchi je počeo tražiti zamjenu, a čini se da ju je našao u Kolumbijcu Juanu Cuadradu.

Predstavnici Rome su se našli sa agentom Alessandra Florenzija, Alessandrom Luccijem, kako bi razgovarali o produžetku saradnje, ali su tom prilikom pomenutog agenta pitali i za Cuadrada.

To je baš igrač kakvog Roma traži nakon što ih je Malcom 'ispalio', ali veliko je pitanje koliko je Juventusu u interesu da proda igrača svom velikom rivalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Roma je tokom ovog prelaznog roka već dovela nekoliko fudbalera koji mogu igrati na ofanzivnim pozicijama koju pokriva Cuadrado, a to su Javier Pastore, Justin Kluivert ili Ante Ćorić. Ipak, očigledno da je procjena čelnika da trebaju dovesti još jednog takvog igrača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi