Hrvatski golman mijenja Alissona na golu Rome?

Traži se zamjena za Alissona

Hrvatski golman mijenja Alissona na golu Rome?

Teme:

Nakon što je Alisson Becker za 70 miliona eura preselio u Liverpool, čelnici Rome dali su se u potragu za novim čuvarom mreže.

Ako je vjerovati pisanju italijanske štampe, kao potencijalna zamjena za Alissona označen je reprezentativac Hrvatske Lovre Kalinić koji već dvije sezone brani u Belgiji za Gent.

Kalinić se partijama u dresu Genta promenuo u prvog golmana tamošnje lige, a čelnici Rome su navodno već obavili nekoliko razgovora po pitanju dovođenja ovog nekadašnjeg člana Hajduka.

Da će teško zadržati Kalinića svjesni su i u belgijskom timu, a ostaje za vidjeti koji bi iznos zadovoljio čelnike Genta koji su u januaru odbili ponudu Evertona tešku 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijani pišu kako Kalinić nije jedini golman koji je na radaru Rome, tako da treba vidjeti šta će donijeti sljedeći dani.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijaš 1988
Već su našli zamjenu Robin Olsen
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi