Monchi otputovao u Lisabon po Romino novo pojačanje

Talisca na Olimpicu?

Monchi otputovao u Lisabon po Romino novo pojačanje

E. Čaušević

Sportski direktor Rome, Monchi, najavio je da će ovog ljeta biti veoma aktivan što se tiče prodaje, ali i kupovine fudbalera.

Vučica je prošlog ljeta bila veoma aktivna na tržištu, ali se navijačima nije svidjelo ono što je napravio Monchi koji je odlučio prodati Mohameda Salaha. Sigurno je da će ovog ljeta Monchi pokušati da ispravi grešku iz prošle godine, a već se špekuliše da ima dugu listu potencijalnih pojačanja.

Italijanski mediji objavili su danas da je Monchi otputovao u Lisabon kako bi se sastao s čelnicima Benfice. Roma je pokazala interes za Andersona Taliscu koji ove sezone igra sjajno na posudbi u Bešiktašu, ali se na ljeto vraća u Benficu.

Navodno, Monchi vjeruje da bi Talisca bio pravo pojačanje za Romu, a rimski klub za njegove usluge spreman je platiti oko 20 miliona eura. Također, špekuliše se da je su za Taliscu interes pokazali i Liverpool i Manchester United, ali Monchi je prvi krenuo u "lov".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi