Monchijevo prvo pojačanje će se svidjeti navijačima Rome

Želi fudbalera Bayerna

Monchijevo prvo pojačanje će se svidjeti navijačima Rome

Roma je prije nekoliko sedmica predstavila novog sportskog direktora, Monchija.

Nekadašnji sportski direktor Seville očito ne namjerava gubiti vrijeme, pa je već krenuo sa pojačanjima. Navodno je njegova prva meta, prema pisanju italijanskih medija, defanzivac Bayerna Jerome Boateng. 

Njemački reprezentativac ne igra mnogo ove sezone, odnosno gotovo nikako. On je u Bundesligi odigrao samo 11 mečeva što je veoma čudno za fudbalera za kojeg je Guardiola rekao da je najbolji defanzivac na svijetu.

Naravno, Boateng ne može podnijeti činjenicu da igra tako malo pa je odlučio napustiti klub. S druge strane, Romi će vjerovatno trebati pojačanje u odbrani jer bi mogli ostati bez Manolasa ili Rudigera, koji već imaju mnogo ponuda. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Vučica bi trebala izboriti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pa bi i njihove finansije trebale biti mnogo bolje ovog ljeta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi