Montella: Hvala svima, nikada neću zaboraviti ovo iskustvo

Nakon otkaza u Sevilli

Montella: Hvala svima, nikada neću zaboraviti ovo iskustvo

Španski trener Vincenzo Montella od danas više nije trener Seville, a nakon saznanja da je dobio otkaz on se zahvalio svima u klubu i poručio da je ovo iskustvo koje nikada neće zaboraviti. 

"Želim se zahvaliti navijačima, bili su sjajni. Želim čestitati igračima, učinili su veliki napor, a većim dijelom je to bilo zbog mene. Također se želim zahvaliti svim ljudima koji rade u klubu, a s kojima s nisam stigao oprostiti. Žao mi je zbog posljednjih trenutaka. Moram reći da sam radio sa velikom željom i entuzijazmom do posljednjeg trenutka. Uvjeren sam da se klub može plasirati u evropska takmičenja i iz tog razloga želim zamoliti navijače da ih podrže", rekao je Montella i nastavio:

"Želim se zahvaliti svima. Klubu, predsjedniku, igračima i navijačima. Ovo je bilo nevjerovatno iskustvo, napravili smo dio historije i bila je velika čast trenirati ove igrače. Za mene ovo je bilo iskustvo koje nikada neću zaboraviti".

Podsjetimo, Montella je ostavio Sevillu na osmoj poziciji nakon 34 odigrana kola sa bodom manje od Getafea koji je mjesto ispred. Od klupe se oprostio gostujućim porazom od Levante 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi