Montella kandidat za novog trenera Juventusa?

Nove špekulacije italijanskih medija

Montella kandidat za novog trenera Juventusa?

Endin Čaušević

Italijanska javnost još uvijek špekuliše o tome da će Massimiliano Allegri na kraju ove sezone napustiti klupu Juventusa.

Prije nekoliko mjeseci mediji u Italiji objavili su da će Allegri ovog ljeta napustiti klupu Stare dame, te da će svoju karijeru nastaviti u Arsenalu. Iz Juventusa su demantovali ove navode, ali čini se da se priča još uvijek nije smirila.

Naime, italijanski mediji prenijeli su danas da u Juventusu već traže zamjenu za Allegrija. Ranije se špekulisalo da su kandidati za mjesto trenera Juventusa Luciano Spalletti, Marco Giampaolo i Gian Piero Gasperini.

Ipak, u ovu "borbu" uključio se i trener Milana, Vicenzo Montella, barem po pisanju medija na Apeninima. Montella još uvijek ne zna da li će biti trener Milana naredne sezone, ali čini se da se ne mora brinuti za svoju budućnost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj italijanski stručnjak u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio je na klupi Catanije, Fiorentine, Sampdorije i trenutno Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi