Cannavaro: Higuain je otišao kao lopov

Bivši kapiten Napolija

Cannavaro: Higuain je otišao kao lopov

Argentinski napadač Gonzalo Higuain sutra navečer se vraća na San Paolo i to je glavna tema svih italijanskih i gotovo svih inostranih medija.

Navijači Napolija spremni su zagorčati život svom nekadašnjem ljubimcu, a bivši kapiten Napolija Paolo Cannavaro smatra da mu navijači ne bi trebali zviždati te da bi ga trebali gledati kao i svakog drugog protivnika.

"Ja mu ne bi zviždao, već bi ga gledao kao svakog drugog protivnika. Ne trebamo toliko brinuti o njemu i trebamo ostati skoncentrisani da bi pobijedili Juventus. Ne želim suditi o Higuainovom izboru. Njegov odlazak nije problem, ali trebao je stati pred navijače i reći da odlazi, a ne iskrasti se poput lopova. To je neprihvatljivo", rekao je Cannavaro.

Podsjetimo da je Higuain u Napoliju proveo tri godine i za to vrijeme postao je idol navijača ovog kluba, a u posljednjoj sezoni je postigao nevjerovatnih 36 golova u Seriji A nakon čega je prešao u Juventus za 90 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Higuain je ove sezone odigrao već dvije utakmice protiv Napolija, ali u Torinu i oba puta je bio strijelac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi