Montella Parižanima: Bolje da šutite

Brani Verrattija

Montella Parižanima: Bolje da šutite

E. Škorić

Milanov trener Vincenzo Montella tvrdi da je ranije pokušavao dovesti Marca Verrattija iz PSG-a.

Montella je, dok je vodio Fiorentinu, pokušavao da dovede Verrattija, koji je danas na meti kritičara u Francuskoj, te je u određenim sukobima s vlasnicima kluba.

"I dalje sam zapanjen kada sam pročitao određene kritike. Francuski mediji bi trebali da budu sretni što je Marco u Parizu, inače bi izvještavali o prijateljskim utakmicama lokalnih klubova", rekao je Montella, pa je dodao:

"Ako se ovako nastavi, stvarno će napustiti Pariz. Nije samo do medija, i drugi ga kritikuju, ali oni ne razumiju nogomet. Ja sam ga želio dovesti kada sam bio u Fiorentini, ali on je otišao u PSG jer su ovi imali bolju ponudu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za italijanskog reprezentativca interes su pokazali italijanski timovi Inter i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi