Montella: Zaslužili smo pobjedu u 90 minuta

Trener Milana

Montella: Zaslužili smo pobjedu u 90 minuta

E. Škorić

Trener Milana Vincenzo Montella bio je izuzetno sretan nakon osvajanja italijanskog Superkupa.

U 120 minuta igre rezultat je glasio 1:1, ali su penali bili naklonjeni Milanu, koji je pobijedio Juventus i nakon pet godina stigao do trofeja.

"Lijep je osjećaj pobijediti. Momcima bi ovo trebala biti odskočna daska za budućnost. Sretan sam i zbog predsjednika Berlusconija, znamo koliko mu je stalo do ovog trofeja i ovo je za njega", rekao je Montella, pa je dodao:

"U prvih 20 minuta nismo bili svoj, ali smo se potom oslobodili pritiska i počeli da igramo kako možemo i znamo. Stvorili smo dosta šansi, zaslužili smo da pobijedimo u 90 minuta".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi