"Morali smo pobijediti tim poput Bosne"

Nizozemci se nisu proslavili na Bilinom polju

"Morali smo pobijediti tim poput Bosne"

Admin Čaušević

Nizozemska je na Bilino polje stigla kao veliki favorit, ali je na kraju meč protiv Bosne i Hercegovine završen bez pobjednika, mreže su mirovale. 

U taboru Nizozemaca su poprilično razočarani što nisu uspjeli pobijediti "ranjene" Zmajeve koji su igrali hrabro i odlučno te na kraju zasluženo stigli do boda.

Napada popularnih Lala je sinoć predvodio Luuk de Jong pošto je Memphis Depay supendovan, međutim napadač Seville se nije proslavio.

"Malo smo se tražili u prvom poluvremnu, oni su igrali veoma kompaktno. Imali smo malo broj prilika, a drugo poluvrijeme je bilo puno bolje", kazao je de Jong.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Trebali smo se nagraditi. Steven Berghuis je dobro ušao u meč. Bio je opasan s lijevom nogom. Onda su se oni umorili i imali smo svoje prilike. Onda smo ih trebali iskoristiti. Trebali smo pobijediti protiv tima poput Bosne", rekao je De Jong.

Top Komentari

user1582376900
Dosli ste ovde, vredjati grad, zemlju.. Smradovi "afrikanski"
11 0
zvjezdan10
A tim poput vas bi trebao manje da se qrči pošto na terenu niste pokazali ni 20 posto toga kolko blebećete i kolko vas svi dižu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi