Morata: Bolje mi je igrati sa Costom nego sa Benzemom

Saigrači u reprezentaciji

Morata: Bolje mi je igrati sa Costom nego sa Benzemom

Napadač Real Madrida i španske reprezentacije Alvaro Morata je u izjavi za španske medije otkrio da mu je draže igrati sa Diegom Costom nego sa Karimom Benzemom.

Razlog tome leži u činjenici što se Morata bolje razumije sa Costom, ponajviše zbog jezika.

"Bolje mi je igrati sa Costom nego sa Benzemom. On razumije sve što kažem i sve moje ekspresije jer je živio ovdje i ovo je njegov život", rekao je Morata, koji je potom dodao:

"Diego Costa je sjajna osoba. Slažemo se odlično i dobri smo prijatelji van terena".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Alvaro Morata je u Real Madridu u posljednje vrijeme prvi napadački izbor Zinedinea Zidanea, koji još uvijek nije uspio upariti 24-godišnjeg napadača sa Karimom Benzemom na pravi način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi