Morata konačno postigao gol, a onda ga saigrači tješili?

Špancu nije lako

Morata konačno postigao gol, a onda ga saigrači tješili?

Chelsea je na Stamfrod Bridgeu stigao do pobjede nad mađarskim MOL Vidijem rezultatom 1:0 u utakmici 2. kola grupne faze Lige Evrope.

Gol vrijedan pobjede je postigao Alvaro Morata. Konačno je Španac postigao gol nakon promašaja i promašaja koje reda već neko vrijeme, ali se na današnjoj utakmici i prije pogotka uspio "obrukati" pošto je promašio jednu veliku šansu.

Propisno su navijači Chelseaja "oprali" Moratu na društvenim mrežama nakon pomenutog promašaja, a zanimljiva je bila i njegova "proslava" nakon što je postigao pogodak u 70. minuti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nikakve radosti nije bilo na njegovom licu, više se činilo kao da mu je konačno pao kamen sa srca, a pomalo je djelovalo i kao da ga saigrači tješe.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi