Morata odgovorio Bonucciju na 'provokacije': Želim da me pretučeš!

Napadač Atletica

Morata odgovorio Bonucciju na 'provokacije': Želim da me pretučeš!

Napadač Atletico Madrida Alvaro Morata odgovorio je na 'provokacije' defanzivca Juventusa Leonarda Bonuccija koji je pred večerašnji susret osmine finala Lige šampiona poručio kako će ga 'pretući'.

Podsjetimo, Bonucci se jučer našalio rekavši da će svog bivšeg saigrača iz Juventusa pretući na terenu, vjerujući kako će između njih biti dosta duela.

Morata mu je danas uzvratio kazavši da bi volio da ga Bonucci pretuče.

"Želim da me pretuče", rekao je Morata danas za AS i nastavio: "Ukoliko ne dobijem 'batine', bit će to znači dobra noć za njih. Kao prvo, moram biti na terenu, a ne na klupi, kako bi mogli da mi rade ono što žele. Ukoliko me budu tukli, bit će to dobar signal", rekao je Morata.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Moratino mjesto u startnoj postavi u večerašnjem meču je svakako pod upitnikom obzirom da je sada u konkurenciji za napad Atletica, osim Griezmanna, i oporavljeni Diego Costa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi