Morata zbog penala zamalo ostao "beskućnik"

Nije mu bilo lako

Morata zbog penala zamalo ostao "beskućnik"

Napadač Chelseaja Alvaro Morata izjavio je za britansku štampu da mu početak epizode na Stamford Bridgeu nije bio nimalo lagan.

Španac je u Chelsea došao ovog ljeta iz Real Madrida za 65 miliona funti, a u jednom od prvih nastupa u Community Shieldu protiv Arsenala je promašio jedanaesterac,  što ga je moglo zamalo koštati braka. 

Morata je kazao da se tih dana nije osjećao najbolje i da je malo nedostajalo da ga supruga Alice Campello, inače manekenka iz Venecije, izbaci iz kuće. 

"Zaista se nisam osjećao dobro nakon što sam promašio penal protiv Arsenala. Dva dana sam se samo durio, žena je prijetila da će me izbaciti iz kuće. Ali shvatio sam da moram da ostanem pozitivan", kazao je Morata, prenose britanski mediji, te dodao:

"Sada je sve u redu. Fokusiran sam na izazove koji dolaze i nove pobjede." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Morata igra u odličnoj firmi. U devet odigranih utakmica je postigao sedam pogotaka i upisao dvije asistencije. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi