Moševac sa 16 golova u mreži gostima 'ogadio' fudbal

Nevjerovatan rezultat u Maglaju

Moševac sa 16 golova u mreži gostima 'ogadio' fudbal

S. Grebović

Fudbaleri Moševca su na svom terenu u okviru 25. kola Druge lige Centar savladali Jedinstvo iz Ilijaša sa nestvarnih 16:1!

Domaći su do vrha napunili mrežu gostiju iz Ilijaša, koji su sa samo 13 osvojenih bodova zacementirani za dno tabele.

Prvo ime susreta bez ikakve dvojbe bio je Belmin Hajdić koji je postigao čak šest pogodaka. Po dva puta u listu strijelaca upisali su se Aziz Fejzić, Adil Kovačić, Mirzad Hadžić i Amar Mrvoljak koji je ušao u igru, dok su po jedan gol postigli Demir Safić i Haris Džafić.

Možda ovo izgleda kao zapisnik sa neke rukometne utakmice, ali je sasvim sigurno jedna od najefikasnijih utakmica u ligaškim takmičenjam naše zemlje od osamostaljenja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi