Budućnost nakon preokreta bolja od Moševca

Prijateljski meč

Budućnost nakon preokreta bolja od Moševca

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad FK Sloga Gornje Crnjelovo, nogometaši Budućnosti iz Banovića danas su odmjerili snage protiv NK Moševac. 

Banovićani su slavili 2:1, a strijelci su bili Smajlović i Idrizović pred sami kraj meča, s obzirom da je Moševac prvi poveo pogotkom Vehabovića.

I ovom pobjedom Budućnost je potvrdila sjajnu formu, te pokazala da će biti glavni kandidat za povratak u Prvu ligu FBiH.

Podsjetimo, Banovićani su prvi dio sezone u Drugoj ligi Sjever okončali na prvom mjestu sa 33 osvojena boda, četiri više u odnosu na NK Svatovac.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

FK Budućnost - NK Moševac 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi