Pojavio se i snimak obračuna: U Mostaru jedna osoba teže povrijeđena, stradala i dva policajca

Izdato saopštenje

Pojavio se i snimak obračuna: U Mostaru jedna osoba teže povrijeđena, stradala i dva policajca

Edmir Škorić

U Mostaru je danas došlo do žestokog navijačkog obračuna.

Prema medijskim izvještajima, sukobilo se oko 50-ak navjača Zrinjskog i Veleža, a navodno je do svega došlo zbog zida na kojem su obje navijačke grupe planirale crtati svoj grafit.

Policijski službenici PU Mostar provode kriminalističku istragu i rade na utvrđivanju identiteta učesnika ovih nereda, a izdali su i saopštenje:

"Dana 13.11.2021.godine oko 14,20 sati na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela „ERO“ , došlo je do fizičkog sukoba više mlađih NN lica pripadnika navijačkih skupina.

Intervencijom pripadnika policijskih službenika MUP-a HNK sukob je prekinut i stanje javnog reda i mira stavljeno je pod nadzor.

Dva policijska službenika zadobila su povrede neutvrđenog stepena i prebačeni su na hospitalizaciju u SKB Mostar. Također jedno mlađe muško lice zadobilo je teške tjelesne povrede", naveli su iz MUP-a HNŽ.

Policijski službenici PU Mostar provode kriminalističku istragu i rade na utvrđivanju identiteta učesnika ovih nereda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na internetu se pojavio i kraći snimak iz Mostara na kojem se jasano vidi da se radilo o izuzetno žestokom obračunu. Na kraju je jedna osoba zadobila teže povrede.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirEmir111
Koje budale haha Sutra kad vas neko prebije pa postanete invalidi proklinjat cete i fudbal i derbi Hebo te i Velez i Zrinjski, imate li vi gram mozga u glavi?
36 0
Ajax11
Hajde hajde hajde ….a drotovi stoje pored
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti