Jakirović: Selektor Petev je napravio spisak onako kako mu paše

Bez igrača Zrinjskog

Jakirović: Selektor Petev je napravio spisak onako kako mu paše

A. Čaušević

Sergej Jakirović nije sjedio na klupi Zrinjskog u pobjedi nad Borcem rezultatom 4:1.

Jakirović je bio pozitivan na koronavirus, u međuvremenu se oporavio i ponovo je počeo da radi sa svojim izabranicima.

Plemići su odlični u dosadašnjem dijelu sezone. Posebno se istakao Nemanja Bilbija koji je prvi strijelac prvenstva sa 13 postignutih golova.

Međutim, bez obzira na odličnu formu na spisku selektora Ivayla Peteva nema niti jednog igrača Zrinjskog.

To je komentarisao i Jakorović koji je prije preuzimanja Zrinjskog konkurisao za poziciju selektora ili mjesto u stručnom štabu reprezentacije BiH.

"Selektor je napravio popis kako njemu paše, vjerovatno se vadi s onim što je dosad zvao, da je to uredu. Nadam se da će odraditi utakmice protiv Finske i Ukrajine kako treba te izboriti baraž što svojim kvalitetom i zaslužuje", kazao je trener mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, lider Premijer lige će novembarsku reprezentativnu pauzu iskoristi za odigravanje prijateljskog meča u petak protiv hrvatskog drugoligaša Solina.

Poslije reprezentativne pauze Zrinjski čega gostovanje prvom pratitelju Tuzla Cityju. Taj duel će vjerovatno i odlučiti jesenjeg prvaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Kad izbaci zastavu na balkon na dan nezavisnosti,kad prihvati genocid u Srebrenici,ako se najezi kad vidi Dzeku i ostale igrace zagrljene dok himna svira..e onda OPET NE MOZE JER NEMA KVALITET ZA REPREZENTACIJU
20 7
karlhajncbrazzzo
Prodali bi se ljudi preko reprezentacije za koju ne navijaju!? Bezobrazno je to od njih.
19 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi