Mostar SG Staklorad u sjajnoj utakmici bolji do Zrinjskog
Foto: F. C. Mostar SG Staklorad

Tri gola Sutona nedovoljna Plemićima da izbjegnu poraz

Mostar SG Staklorad u sjajnoj utakmici bolji do Zrinjskog

Dvorana na Bijelom brijegu u Mostaru je bila poprište odličnog futsal duela između Staklorada i Zrinjskog. Nakon velike borbe slavio je gostujuća ekipa Mostar SG Staklorada rezultatom 4:5.

Domaći su nešto slabije otvorili utakmicu, pa je Mostar SG Staklorad stigao do vodstva od 0:2 nakon golova Aladžića i Babića.

Zrinjski je smanjio preko Sutona, ali gosti potom kreću s još boljom igrom. Pogađali su De Souza i Radin, a Mostar SG je stigao do prednosti od 1:4.

Smanjio je Suton svojim drugim golom na 2:4, da bi Aladžić 13 minuta prije kraja vratio goste u prednost od tri razlike.

Međutim, tu nije bio kraj uzbuđenjima. Zrinjski se potpuno vraća u susret, Raguž u 37. minuti pogađa za 3:5, da bi Suton svojim novim golom (za 4:5) odveo susret u neizvjesnu završnicu.

Gosti su, ipak, uspjeli sačuvati staloženost, pa su na kraju slavili pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi