Mostarski Rođeni traže Rođenog iz Sarajeva

U najavi sarajevskog derbija osvojio simpatije navijača Veleža

Mostarski Rođeni traže Rođenog iz Sarajeva

S. Mlaćo

U najavi vječitog sarajevskog derbija koji se igrao u srijedu na jednoj lokalnoj televiziji prognozu je dao jedan stariji čovjek koji je kazao da nije navijač dva sarajevska tima, nego mostarskog Veleža.

"Moj ljubimac je nažalost u Prvoj ligi FBiH, navijam za Velež, ali kako vidim sad će i on", kazao je vjerni Veležovac, koji je u sarajevskom derbiju prognozirao remi i bio uspješan (2:2).

Oduševilo je to sve navjače Veleža širom planete, a molbom su se oglasili iz UG Mostarski Rođeni.

"Molimo vas da nam pomognete u potrazi za gospodinom sa slike/snimka iz priloženog članka. S obzirom da nas je oduševio izjavom želimo ga ugostiti na jednoj od Veležovih utakmica ispred našeg Udruženja u saradnji sa FK Velež", stoji u saopćenju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
bravo deda majstore
35 2
franjo25z
Deda da bog uslisi tvoje zelje........zna covjek za kpga treba navijat......ziv ti meni bio
27 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi