Starčević protiv Radnika odmara igrače za polufinale Kupa

Trener Krupe najavio

Starčević protiv Radnika odmara igrače za polufinale Kupa

M. Šljivak

Fudbaleri Krupe gostovaće u subotu ekipi Radnika u susretu 4. kola Lige za prvaka.

U ovom susretu tim Slobodana Starčevića nema prevelike ambicije. Trener Krupe je najavio kako će neke igrače pokušati odmoriti za susret polufinala Kupa kojeg igraju protiv Zvijezde 09 naredne srijede.

"Pokušaćemo kroz ovaj meč da neke igrače odmorimo i da se što bolje pripremimo za meč polufinala Kupa protiv Zvijezde. Mi smo ranije najavili da ćemo akcenat u drugom dijelu sezone staviti na utakmice Kupa. Iako ću neke igrače odmarati, pokušaću napraviti ekipu koja će biti konkurentna ekipi Radnika", rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Meč Radnika i Krupe igra se u subotu od 16:30 na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Top Komentari

omer
Ovo je neka namjestaljka. Kako bas Krupa da dobije najlakseg protivnika u polufinalu kupa BiH? Oni su,prakticno vec u finalu. A u drugom polufinalu igraju Zeljo i Sloboda. Zeljo je svakako favorit,ali s obzirom da mu je titula prioritet,ne bi me zacudilo da ispadnu od Slobode. Sad ce neko reci da se i Sloboda bori za opstanak,ali ja se ne slazem s tim. Osam bodova prednosti koju Tuzlaci imaju u odnosu na Celik su nedostizni. Po meni je to pitanje vec odluceno. Zato kazem da Sloboda ima i te kako sansu da prodje u finale kupa BiH,jer je Zeljo zauzet borbom za titulu prvaka sa mostarskim Zrinjskim.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi