Motivisali igrače: Navijači Juventusa ostavili baner na treningu

Pred odlučujuće mečeve

Motivisali igrače: Navijači Juventusa ostavili baner na treningu

Čini se da su navijači Juventusa više nego ikada naloženi da njihov tim osvoji Seriju A.

Juve je šest puta zaredom bio prvak Italije, a pred ekipom je veoma težak posao da i sedmi put zaredom podigne trofej najboljeg.

Naime, Napoli se pobjedom od prije dva dana u Torinu približio na samo minus jedan, a do kraja sezone Staru damu očekuju gostovanja kod Rome i Intera. Čini se kako većina neutralnih navijača u Italiji priželjkuje da se konačno prekine dominacija Juventusa, pa jedan dio navijača Fiorentine, koja je inače naredni protivnik Napolija, traži od kluba da prepusti tre boda Napolitancima.

Navijači Juventusa odlučili su na današnjem treningu da podrže svoje ljubimce te su ostavili i jedan baner. "Mi glasom i vi srcima - idemo to osvojiti", piše na baneru koji bi sigurno trebao dati dodatni motiv fudbalerima Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Stara dama narednu utakmicu u Seriji A igra za vikend protiv Juventusa u gostima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi