Mourinha preplavile emocije na press konferenciji
FOTO: EPA

Portugalski stručnjak se vratio na mjesto stare slave

Mourinha preplavile emocije na press konferenciji

Adnan Beganović

U okviru 2. kola grupe G aktuelni engleski prvak Cheslea će sutra gostovati kod Porta. 

Jedan od najzanimljivijih susreta 2. kola Lige prvaka odigrat će Porto i Chelsea. Biće to povratak menadžera Plavaca, Josea Mourinha, na mjesto stare slave. 

S Portom je Mourinho osvojio sve što se može osvojiti, a uoči press konferencije portugalski stručnjak je posjetio muzej Porta.

"Prije dolaska ovamo posjetio sam muzej kluba. Izgleda impresivno, a s obzirom da sam imao priliku biti dio ovog kluba, posebno sam emotivan. Ovdje sam radio dvije i pol godine i osvojili smo sve što se može osvojiti, a ovaj klub mi je otvorio vrata moje međunarodne karijere", između ostalog je istako Mourinho na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Chelsea je u prvom kolu savladao Maccabi (4:0), dok je Porto remizirao na gostovanju kod kijevskog Dinama (2:2).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.