Mourinho bez Pogbe "napada" četvrtfinale Lige prvaka?

Francuz nije trenirao sa ostatkom ekipe

Mourinho bez Pogbe "napada" četvrtfinale Lige prvaka?

Paul Pogba je "presjedio" današnji trening Manchester Uniteda, te se pretpostavlja da će propustiti izuzetno važan meč Lige prvaka koji Crveni đavoli igraju već sutra.

Francuski veznjak je na treningu ekipe održanom u petak zadobio povredu zbog koje je propustio i duel svog Uniteda sa Liverpoolom u subotu, a sada medicinski tim Crvenih đavola očekuje utrka sa vremenom žele li Pogbu osposobiti za sutrašnji revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Seville.

Ipak, špekuliše se da su male šanse da će Pogba biti spreman za ovaj susret, te da će United bez njegove pomoći na Old Traffordu pokušati izboriti plasman u četvrtfinale. Podsjetimo, prvi meč ove dvije ekipe u Andaluziji je završen remijem bez golova.

Osim Pogbe današnji trening Crvenih đavola su propustili i Phil Jones, Ander Herrera, Daley Blind i Marcos Rojo, dok su se radu sa ekipom vratili Zlatan Ibrahimović i Anthony Martial.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treninzima se vratio i Eric Bailly nakon što je nezgodno stao tokom susreta sa Liverpoolom, pa će vjerovatno biti u konkurenciji za sutrašnji duel sa Sevillom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi