Mourinho će se oduševiti kada pročita izjavu svog "zakletog neprijatelja"
Ok, činjenica je da su veliki rivali i da su godinama na suprotnim stranama, da su postojale tenzije među njima, ali tu je iznad svega ogormno i uzajamno poštovanje

Pep podržao Josea

Mourinho će se oduševiti kada pročita izjavu svog "zakletog neprijatelja"

E. Škorić

Jose Mourinho je riješen dužnosti menadžera Manchester Uniteda danas u ranim satima.

Mourinhov odlazak sa Old Trafforda je bio poprilično iznenađujući, iako je na osnovu rezultata tijek događaja nekako bio logičan i prirodan.

No, opet, ima i onih koji smatraju da je Mourinho žrtva na kraju, bez obzira što će da zaradi desetine miliona eura na ime obeštećenja od strane kluba u kojem je proveo posljednje sezone.

Sada je dobio podršku i od svog "zakletog neprijatelja" Pepa Guardiole, koji je nakon meča Leicester - Manchester City večeras dao ovu izjavu:

"Ja sam na njegovoj strani. Mi, menadžeri, smo sami. On je jak čovjek i uskoro će se vratiti", kazao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Često su Pep i Mourinho vodili ratove pošto su znali da vode rivale (Barca - Real, City - United), no čini se da ipak imaju veliko poštovanje jedan prema drugom i da su upravo zato najbolji.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kućni odgoj prije svega.
39 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi