Mourinho: Cechova sudbina nije u mojim rukama

Želio bi da ostane, ali...

Mourinho: Cechova sudbina nije u mojim rukama

Mnadžer Chelsaja Jose Mourinho je više puta ponovio da bi bio najsretniji kada bi Petr Cech ostao na Stamford Bridgeu i naredne sezone.

"To je moj idealan scenarij. Cech pripada Chelseaju, kao što ovaj klub pripada njemu. On je fenomenalan golman i pravi timski igrač", rekao je Mourinho i dodao:

"Dokazao sam mu koliko ga poštujem kada sam mu dao šansu da brani u FA kupu i finalu Liga kupa. Nekad je branio i u Premier ligi. Učinio sam sve da se osjeća važnim, jer nas je u prošlosti mnogo zadužio".

Portugalac je progovorio i o Cechovoj sudbini u Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da se ja pitam, Cech nikad ne bi otišao iz kluba, posebno u neki drugi klub iz Premier lige. Nikad ga ne bih pustio iz Chelseaja, ali njegova sudbina nije u mojim rukama", rekao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.