Mourinho i Woodward su u "ratu" nekoliko sedmica zbog Anthonyja Martiala

Nisu naišli na zajednički jezik

Mourinho i Woodward su u "ratu" nekoliko sedmica zbog Anthonyja Martiala

E. Čaušević

Manchester United sinoć je poražen na domaćem terenu u derbiju 3. kola Premiershipa od Tottenhama sa 3:0.

Agonija Uniteda nastavila se nakon teškog poraza od Tottenhama koji je razbio Crvene đavole u drugom poluvremenu. Engleska javnost mišljenja je da se Jose Mourinho neće još dugo zadržati na Old Traffordu, a posebno jer se zna da nije baš u dobrim odnosima s čelnicima engleskog velikana.

Već je dobro poznato da je Mourinho u "ratu" s potpredsjednikom Edom Woodwardom koji je sinoć s tribina pratio novi poraz njegovog kluba. Mourinho i Woodward su se sukobili ovog ljeta zbog transfera jer Portugalac nije vodio glavnu riječ u tome, te nije mogao kupiti ili prodati fudbalere koje on želi.

Engleski mediji prenose da je Mourinho jasno rekao čelnicima kluba da trebaju prodati Anthonyja Martiala ovog ljeta i novac od transfera uložiti u dovođenje igrača koji će više odgovarati igri ove ekipe. Međutim, Woodward je poručio da od prodaje Francuza neće biti ništa jer vjeruju da on može postati jedan od najboljih igrača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho je želio prodati Martiala Milanu ili Atletico Madridu koji su već slali ponudte, da dovesti nekog od igrača sa svoje liste želja. Ipak, na scenu je tada stupio Woodward koji je poručio Mourinhu da Martial nije na prodaju što je naljutilo Portugalca. Odnosi između njih su zahlađeni i bit će zanimljivo vidjeti šta će se dešavati u narednim danima na Teatru snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi