Mourinho ima dvije šanse da sačuva posao u Chelseaju

Abramovič će čekati još sedam dana

Mourinho ima dvije šanse da sačuva posao u Chelseaju

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho u ovoj sezoni bilježi i više nego razočaravajuće rezultate na klupi kluba sa Stamford Bridgea.

Nakon svakog novog kiksa, prošire se špekulacije o Mourinhovoj smjeni. Čini se da nakon domaćeg poraza od Liverpoola Portugalac nikada nije bio bliže otkazu, ali će u narednoj sedmici imati dvije prilike da sačuva posao u londonskom klubu.

Naime, Chelsea u sljedećih sedam dana ima dva nova iskušenja. Prvo će u srijedu na svom terenu dočekati Dynamo Kiev u okviru 4. kola Lige prvaka, pa će za vikend na nezgodno gostovanje Stokeu, gdje niko sa sigurnošću ne može računati na bodove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Abramovič je odlučio sačekati rasplet situacije i nakon sljedećih utakmica donijeti odluku o statusu trofejnog stručnjaka. Nema sumnje da će biti zanimljivo...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.