Mourinho ima novi plan za dovođenje Balea

Da li je Portugalac spreman na ovaj potez?

Mourinho ima novi plan za dovođenje Balea

E. Ganibegović

Portugalski stručnjak Jose Mourinho, koji sjedi na klupi Manchester Uniteda, "skrojio" je novi plan za ljetni prijelazni rok. 

United je u januarskom prijelaznom roku doveo sjajnog igrača u svoje redove, a riječ je o Alexisu Sanchezu, dok je momčad napustio Henrikh Mkhitryan, koji se pridružio Arsenalu.

Međutim, ekipa sa Old Trafforda ne želi da stane na tome. Naime, prema navodima Daily Stara, Mourinho ima novi plan, u koji je uključen David De Gea.

Portugalac je, navodno, spreman pustiti De Geu u Real Madrid u zamjenu za Garetha Balea, kojeg Crveni đavoli odavno žele vidjeti u svojim radovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koliko ima istine u ovim glasinama saznat ćemo vjerovatno na ljeto, mada kako stvari stoje na Old Traffordu se stvara nevjerovatno snažan tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi