Perezov pakleni plan: Potpuna obnova Real Madrida
Foto: EPA

Predsjednik najavljuje velike promjene

Perezov pakleni plan: Potpuna obnova Real Madrida

M. Šljivak

Španski mediji bliski Real Madridu navode kako predsjednik kluba Florentino Perez ima pakleni plan tokom kojeg će potpuno promijeniti tim u narednim mjesecima.

Don Balon tvrdi kako će se na transfer listi Kraljeva naći gotovo svi igrači, među kojima i najveće zvijezde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Gareth Bale...

Real je čini se već odustao od ove sezone. Titula u Španiji je neodbranjiva zbog minusa od 19 bodova za Barcelonom, ispali su iz Kupa Kralja, a ostalo im je da se još bore u Ligi prvaka.

Zato naredne sezone Perez na čelu sa Zinedineom Zidaneom, u kojeg ima ogromno povjerenje, kreće u potpunu rekonstrukciju tima, pa bismo od ljeta mogli gledati posve novi Real.

Prvi na listi želja je Eden Hazard iz Chelseaja. Odavno se Belgijanac povezuje sa Kraljevima, a navodno su Plavcima spremni poslati i Cristiana Ronalda, što bi bila najveća fudbalska razmjena ikad.

Druga želja je fantastični napadač Tottenhama Harry Kane. Za čudesnog strijelca Spursa Perez je također spreman ponuditi igrače i to bivše igrače tima iz Londona Luku Modrića i Garetha Balea. Pored njih, u London bi poslao i određenu količinu novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije samo Kane taj kojeg želi Perez. Navodno bi na Santiago Bernabeu rado vidio veznjake Delea Allija i Christiana Eriksena, ali pitanje je da li će od čelnika Tottenhama dobiti pozitivan odgovor.

Također, navodno su na izlaznim vratima tima i Karim Benzema, Toni Kroos i Marcelo, a u timu ima namjeru ostaviti samo igrače koji imaju do 25 godina. Djeluje pomalo nevjerovatno i teško izvodivo, ali Real je pravio i veća čuda u prošlosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senad Haskic
Pa nemojte ćovjeka napadati,na početku teksta je napisano "Don Balon tvrdi...".Inače ovo što je ovdje napisano ima potpunu potporu,jer o tome nekoliko španski sportskih listova već danima piše.Tekst je sasvim korektan i uopšte nema naznake "izmišljenih pretpostavki",već bazu onoga o čemu sami španci duže vremena špekulišu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti