Mourinho imenovao četvoricu najgorih u Chelseaju
FOTO: EPA

Nije štedio svoje igrače

Mourinho imenovao četvoricu najgorih u Chelseaju

Jose Mourinho ne krije da je nezadovoljan odnosom pojedinih igrača prema dresu Chelseaja. 

Engleski šampion nalazi se u neprepoznatljivoj krizi i trenutno zauzima tek 14. poziciju na tabeli, a Jose Mourinho je samo ove sezone zabilježio više neuspjeha nego za sto prethodnih utakmica na klupi Chelseaja. 

Zasluge za to pripadaju i pojedinim igračima koji ove sezone u Chelseaju pružaju najlošije igre, što je za tamošnje medije potvrdio i sam Mourinho.

"Ako idete od igrača do igrača, prošle su sezone Branislav Ivanović, Gary Cahill i John Terry bili fantastični. Ove je sezone to malo teže reći za njih," rekao je Mourinho, a potom je dodao:

"Ne gledam Fabregasa drugačije, ono što vidim je da je svake minute profesionalnost tu. On se ne boji držati loptu i ne boji se da će napraviti pogrešku. U potpunosti mu vjerujem", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.