Mourinho: Inter je moj dom, ali teško da ću se vratiti u Italiju

Portugalac priznao

Mourinho: Inter je moj dom, ali teško da ću se vratiti u Italiju

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho i dalje je bez posla nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je prošle sezone imao seriju loših rezultata u Unitedu, a čelnici kluba su potom odlučili da mu se zahvale na saradnji. Portugalac je bez posla nešto manje od godinu dana i priznao je da se želi što prije vratiti na kormilo nekog kluba.

Portugalac je uzeo odmor od trenerskog posla i radi kao stručni komentator na engleskim televizijama, ali je priznao da mu trenerski posao itekako nedostaje i da se želi što prije vratiti na scenu.

On se povezivao s povratkom u Italiju prethodnih mjeseci, ali je poručio da će se to desiti jako teško.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Inter je moj dom i nekako sam sa svima postao dobar prijatelj. Mi smo kao jedna velika porodica i uživao sam u Interu. Već sam bez posla osam mjeseci, ali ne mislim da ću se vraćati u Italiju jer jednostavno ne vidim tamo svoju budućnost", rekao je Mourinho.

Mourinho još uvijek čeka pravu ponudu i priznao je da se nada da će to biti od strane nekog od evropskih velikana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Nisam nesto siguran da te neko zove da se vratis.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi