Mourinho urlao na nogometaše nakon domaćeg poraza

Nije se mogao suzdržati

Mourinho urlao na nogometaše nakon domaćeg poraza

E. Oštraković

Roma je prije nekoliko dana uspjela da savlada ekipu Leccea, ali je pobjeda došla dosta teže od očekivanog.

Uprkos dobrim rezultatima i malom zastatku za liderom u domaćem prvenstvu, Mourinho nije nimalo zadovoljan igrom svoje ekipe.

Nakon što je imao ispad u svlačionici poslije poraza od Bodo Glimta, slična stvar desila se nakon domaćeg poraza od Betisa.

Roma se trenutno nalazi na šestom mjestu u italijanskom prvenstvu i ima četiri boda manje od lidera na tabeli, a to je ekipa Napolija.

U Evropskoj ligi im ne ide baš najbolje, te su u tri odigrane utakmice ostvarili samo jednu pobjedu i upisali dva remija pa se nalaze na trećem mjestu na tabeli.

Upravo poslije domaćeg poraza protiv Betisa Mourinho je bio bijesan u svlačionici na svoje nogometaše.

"Neprihvatljivo mi je ovako gubiti. Rijetko kada sam u karijeri gubio na domaćem terenu i nemam namjeru sada početi. Ako vama to nije važno meni jest", navodno je urlao na svoje nogometaše Mourinho nakon poraza od Betisa.

Pokušao je sa tim izazvati pozitivnu reakciju kod svojih nogometaša, ali se njegov tim mučio i u narednoj domaćoj utakmici i to protiv slabašnog Leccea.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U korist mu ne ide ni to što je Lecce imao igrača manje od 22. minute, a pobjedu je Mourinhovoj Romi donio Dybala sa bijele tačke.

Ostaje da vidimo hoće li Mourinho na neki drugi način uspjeti izazvati pozitivan šok kod svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi