Mourinho ponovo "plače" - Novi poraz, novi izgovori trenera Rome

Uvijek se "vadi" na nešto

Mourinho ponovo "plače" - Novi poraz, novi izgovori trenera Rome

E. Oštraković

Nisu navijači Rome zadovoljni izvedbom svog tima na gostovanju kod Juventusa u utakmici koja je završena sa 1:0 za domaćina.

Roma je odigrala slabu utkamicu, prema naprijed skoro da nisu ni postojali, a na kraju su i poraženi.

Juventus je sa druge strane upisao jako važnu pobjedu, te su iskoristili kiks Intera i sada im prvo mjesto bježi samo dva boda.

Utakmica koja je odigrana sinoć odlučena je početkom drugog poluvremena, a riješo ju je Adrien Rabiot.

Sve se desilo nakon sjajne asistenciej Vlahovića, a na kraju je "lakši" dio posla ostao upravo Rabiotu koji je pospremio loptu u mrežu.

Oglasi

Nakon utakmice svoj komentar dao je trener Rome, Jose Mourinho, a navijači ovog tima i nisu bili previše zadovoljni onim što čuju.

"Razočaran sam što sno na poluvrijeme otišli sa 0:0 jer smo imali nekoliko jako dobrih prilika prije odmora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nismo postigli gol i onda nemamo sreće i primimo gol. Sve je bilo teško nakon toga. Ljudi trebaju poštovati više to ššto Roma radi. Posao koji radimo u ovim uslovima je čudesan", rekao je Mourinho.

Nije se ova izjava mnogo dopala navijačima Rome, koji ne vole što Mourinho "plače" i stalno ima izgovore nakon poraza.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi