Mourinho iznenadio novom frizurom: Ošišao se na ćelavo

Promijenio imidž

Mourinho iznenadio novom frizurom: Ošišao se na ćelavo

Jose Mourinho odlučio je drastično promijeniti svoj imidž.

Otkako je preuzeo Tottenham o 'Posebnom' mediji iz Engleske ponovo pišu iz dana u dan, a pažnju na sebe sada je privukao promjenom frizure.

Naime, menadžer londonskog kluba odlučio je pred nadolazeću utakmicu da se ošiša na ćelavo, a fotografija novog imidža već se proširila društvenim mrežama i postala je hit.

Nije Mourinhu prvi put da se odlučuje za ovakve zahvate. Ranije je vjerovao da mu donose sreću, pa je, podsjetimo, 2013. godnie dok je vodio Chelsea uzeo sam mašinicu od Fernanda Torresa i skratio kosu.

"Na treningu sam se ošišao. Tražio sam od Torresa da donese mašinicu i sam sam se ošišao ispred ogledala. Lijepo je, a i jeftino", rekao je tada Mourinho koji je potom sa Chelseajem ostvario pobjedu u osam od deset sljedećih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hoće li mu novi imidž donijeti sreću sada kada su mu bodovi prijeko potrebni, ostaje da se vidi. Dvije pobjede je već uvezao...

Top Komentari

Maestro
Hahahaha Murinjo Celinjo
2 2
BobPaisley
...fura se na Guardiolu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi