Mourinhovih 30 sekundi ludila: Ironični osmijeh pa eksplozija

Tottenham bolji od Građana

Mourinhovih 30 sekundi ludila: Ironični osmijeh pa eksplozija

A. Čaušević

Jose Mourinho je ostvario najveću pobjedu od preuzimanja Tottenhama. Pijetlovi su u Londonu slavili sa 2:0. 

Tottenham je do trijumfa stigao golovima Bergwijna i Sona koji su pogađali u drugom poluvremenu. Prethodno je Gundogan promašio penal za goste.

U finišu prvog poluvremena nastao je pravi cirkus na terenu nakon što su iz VAR sobe sudiji Deanu dojavili da svira kazneni udarac za goste i to tri minute nakon kontakta Auriera i Aguera.

Gundogan je preuzeo odgovornost, šutirao, a njegov udarac je odbranio Lloris koji se zatim našao u duelu sa Sterlingom, pa je VAR tehnologija pregledavala i tu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijelu situaciju u svom stilu ispratio je i Mourinho. Prvo se ironično smijao, sarkastično aplaudirao, a zatim žustro i ljutito regaovao kod četvrtog arbitra.

Top Komentari

BobPaisley
...kakava legenda,nije ni znao da ovaj vec ima zuti karton,i kada mu je ovaj pomocnik rekao odmah ostavlja flasu i skace :D
4 0
Melan
Huvuvgu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi