Mourinho kaznio Pogbu nakon izjave poslije meča sa Watfordom

Francuz ostao bez kapitenske trake

Mourinho kaznio Pogbu nakon izjave poslije meča sa Watfordom

Francuski reprezentativac i vezni fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba kažnjen je nakon što je u izjavama poslije meča protiv Watforda indirektno kritikovao trenera Josea Mourinha.

Pogba je nakon remija protiv Watforda (1:1) na Old Traffordu rekao kako Manchester United mora igrati ofanzivniji fudbal na domaćem terenu, a ubrzo je stigla i reakcija Mourinha koji se očigledno osjećao prozvanim u toj situaciji.

Kako prenosi ESPN, Mourinho je odlučio da Pogba više neće biti kapiten kluba dok je on na trenerskoj stolici. Podsjetimo, Pogba je bio kapiten tima dok je Antonio Valencia bio povrijeđen, ali očigledno da to više neće biti slučaj.

Kako isti izvor prenosi, Mourinho je ovu infiormaciju prenio ostalim igračima kluba dan nakon meča protiv Watforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ovo nije prvi slučaj prepucavanja Pogbe i Mourinha, a krajem prošle sezone Pogba je ceh svojih izjava platio tako što je nekoliko mečeva proveo na klupi za rezerve.

United već večeras igra naredni meč i to u Carabao cupu protiv Derby Countyja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

madr1dist4
Murinjo idi u penziju, tvoje vrijeme je davno proslo.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi