Ole Gunnar Solskjaer o Mourinhu: Šta će reći Posebni na ove riječi?

Uoči derbija 4. kola Premiershipa

Ole Gunnar Solskjaer o Mourinhu: Šta će reći Posebni na ove riječi?

A. Beganović

Derbi 4. kola Premiershipa u nedjelju će odigrati Manchester United i Tottenham.

Par dana uoči velikog okršaja o treneru Tottenhama, Joseu Mourinhu, govorio je njegov mlađi kolega s klupe Manchester Uniteda.

"Jose je vrlo karizmatičan trener. Vi, mediji, uživate u komunikaciji s njim, a ja volim gledati kako glumi. Nije mi lako uključiti se u ove igre uma. Iznimno poštujem Josea kao trenera zbog njegovih rezultata i svega što je dao fudbalu", rekao je trener Manchester Uniteda, Ole-Gunnar Solskjaer.

"Prolazimo kroz čudna vremena i nekad se jednostavno trebate i zabaviti. Upravo smo dali nekoliko komentara za zabavu. Bitno je zabaviti se, a Jose je uvijek pružao nešto nevjerovatno na svojim konferencijama za štampu, kao i na terenu". dodao je norveški stručnjak.

Podsjetimo, Tottenham je iz tri odigrane utakmice osvojio četiri boda, dok je United osvojio tri ali iz dvije odigrane utakmice.

Top Komentari

dadopd
On sto je osvojio to ce biti tebi pusti san mislim kao trener.
0 2
brachuka
moze mu murinjo predavanja odrzavati
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi