Nisu to očekivali: Objava Suareza na Instagramu hladan tuš za navijače Juventusa

Odlučio se oglasiti

Nisu to očekivali: Objava Suareza na Instagramu hladan tuš za navijače Juventusa

E. Čaušević

Već skoro dvije sedmice uveliko se piše o tome da će Luis Suarez napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u Juventusu.

Ronald Koeman je nedavno preuzeo klupu katalonskog kluba i navodno je poručio Suarezu da više ne računa na njega. Međutim, nakon što je Lionel Messi potvrdio ostanak u Barci čini se da se promijenila situacija i oko Suareza.

No, i pored toga nastavile su se špekulacije oko njegovog odlaska u Juventus, a mnogi španski i italijanski mediji danas su čak objavili da je Suarez sve dogovorio, te da sigurno ide u klub iz Torina.

Međutim, nakon današnjeg treninga Barcelone oglasio se i Suarez koji je čini se sve to demantovao.

On je objavio fotografiju s treninga na kojoj je nasmijan i poručio je da je to njegova reakcija na sve laži koje se o njemu pišu ovih dana. Mnogi smatraju da je na taj način demantovao odlazak u Juve, te da će prema svemu sudeći ostati u Barci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

To sada ponovo u prvi plan stavlja Edina Džeku koji će prema svemu sudeći sada biti glavna meta Juventusa za novog napadača, te bi pregovori s Romom ponovo trebali početi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
'' koje se njemu pisaju '' ovo je novi level nepismenosti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi