Mourinho na sav glas hvalio Wolvese: Četiri igrača su bila nezaustavljiva za nas
Mourinho je istakao da su Wolvesi jako dobra tim

Portugalac cijeni Wolvese i njihovog trenera

Mourinho na sav glas hvalio Wolvese: Četiri igrača su bila nezaustavljiva za nas

S. Pašalić

Tottenham je danas uspio u samoj završnici meča stići do pobjede protiv Wolvesa u gostima rezultatom 2:1.

Tim Josea Mourinha je vodio nakon prvog poluvremena sa 1:0, ali su domaći u 67. minuti stigli do izjednačenja.

Nakon toga su Wolvesi bili i nešto bolji tim na terenu, ali je u 91. minuti nakon ubačaja Eriksena iz kornera, Vertonghen pogodio za pobjedu Spursa.

Mourinho je nakon meča pohvalio Wolvese i istakao da su četiri igrača ovog tima bili nezaustavljivi danas za igrače Tottenhama.

"Oni su jako, jako dobri. Rekao sam to prije utakmice i to isto kažem nakon meča. Oni su vrlo dobar tim i vrlo je teško igrati protiv njih.", rekao je Portugalac, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Taktički su vrlo dobro sarađivali, tri godine su s Nunom Espirito Santom. Vrlo dobri igrači i teško je."

"Pokušali smo i počeli smo dobro vršiti pritisak na njih i pokušati ih napasti da ih odvedemo od njihove sigurne zone. Ta sigurna zona je imati loptu i projektovati, Doherty i Jonny, te Jota i Traore su bili nezaustavljivi.", dodao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi