Mourinho 'zaprijetio' protivnicima: U februaru ćemo biti strašni!
Mourinho je od dolaska na klupu Tottenhama ostvario četiri pobjede i upisao dva poraza

Portugalcu još treba vremena da posloži sve kockice

Mourinho 'zaprijetio' protivnicima: U februaru ćemo biti strašni!

S. Pašalić

Jose Mourinho je nedavno preuzeo Tottenham nakon što je Mauricio Pochettino dobio otkaz u ovom klubu.

Portugalac je stigao u ekipu koja se nalazila u velikoj krizi i gdje je bilo nekoliko igrača koji su bili nezadovoljni sa svojim statusom u ekipi.

Ipak, Mourinho je donio promjenu u Spurse koji sada igraju puno bolje, ali će definitivno proći još neko vrijeme dok se stvari potpuno ne poslože

Potvrdio je to i 56-godišnji stručnjak nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka za špansku Marcu.

"Znam da smo zemlja koja prolazi kroz ludi period na Božić i koji često ostavi trag na igračima, timovima i njihovom statusu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali do februara ću bolje razumjeti svoje igrače i oni će mene razumjeti bolje. U februaru ćemo biti strašni," rekao je Mourinho.

Tottenham je trenutno 7. na tabeli u Premier ligi pa Mourinho ima zadatak da ga do kraja sezone dovede među prve četiri ekipe, a sigurno je da će u januaru dovesti i neka pojačanja kako bi to ostvario.

Top Komentari

ISTINA
Smradu ne jedi ****a,došao si fa prdaš najbolje igrače i utališ se sa predsjednikom,Pochetino je za tebe doktor i u stručnom i u ljudskom smislu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi