Mourinho na transfer listu stavlja četvoricu igrača

Promjene u Chelseaju

Mourinho na transfer listu stavlja četvoricu igrača

Chelsea ove sezone bilježi katastrofalne rezultate, a britanski mediji se pitaju kako vlasnik Roman Abramovič i dalje ima povjerenja u trenera Josea Mourinha. 

Portugalac ne krije da želi ostati na klupi Chelseaja. Uvjeren je da momčad može vratiti na pobjednički kolosijek, a pritom je Abramoviču izložio i plan koji je po njegovom mišljenju potrebno ostvariti da uspije u svom cilju. 

Prema pisanju tamošnjih medija, Mourinho u januarskom prijelaznom roku namjerava prodati četvoricu fudbalera koji su bili dio šampionskog tima i na spisku se navodno nalaze Matić, Oscar, Costa i Hazard. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iznenađujuće je da se na spisku ne nalazi Cesc Fabregas, koji je optužen da narušava atmosferu u svlačionici londonskog kluba. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.