Mourinho nakon dolaska u Tottenham prvo poslao SMS poruku Harryju Kaneu

Jasno je šta mu je cilj

Mourinho nakon dolaska u Tottenham prvo poslao SMS poruku Harryju Kaneu

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho jučer je zvanično predstavljen kao novi trener Tottenhama.

Mourinho je već odradio dva treninga s ekipom Tottenhama, a debi na klupi londonskog kluba imat će za vikend kada ovaj tim gostuje West Hamu.

Portugalski trener na klupu Tottenhaam stigao je umjesto Mauricija Pochettina koji je u utorak dobio otkaz. Prema pisanju engleskih medija prvo što je Mourinho uradio jeste SMS poruka koju je poslao Harryju Kaneu.

Jasno je da je Kane najbolji igrač Tottenhama, ali se sve više špekuliše o tome da želi napustiti klub. No, Mourinho to sigurno neće dopustiti tako lako, te se odmah "bacio" na posao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Londonski Times objavio je da je Mourinho poslao SMS poruku Kaneu u kojoj je pisalo "Ti si najbolji napadač u Evropi. Ostani u Tottenhamu da zajedno osvajamo trofeje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi